Ten Brinke

Parkmanagement Verheulsweide | 24 september
Contactpersoon
Suzanne Greven-Lenters

Ten Brinke is een internationale succesvolle onderneming op het gebied van projectontwikkeling, bouw en assetmanagement.In 120 jaar is Ten Brinke uitgegroeid tot ontwikkelende bouwer met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland, die alle facetten van de onroerendgoedmarkt beheerst.

Samen met circa 1300 medewerkers werken wij aan zeer diverse projecten en genereren we een gemiddelde jaaromzet van circa één miljard euro. Wij zijn een écht familiebedrijf en dat zie je terug in onze no-nonsense cultuur, onze waarden en onze platte organisatiestructuur. Optimaal voldoen aan de persoonlijke wensen en eisen van onze klant en/of partner is onze hoogste prioriteit. Onze meerwaarde is het aansturen en meebeslissen in de prille ontwikkeling van de projecten, zodat we onze constructieve, bouwkundige en commerciële kennis ten volle kunnen benutten bij het ontwerp en de realisatie.

Wij ontwikkelen en bouwen onder andere appartementen, grondgebonden woningen, supermarkten, bouwmarkten, hotels, parkeergarages, kantoorpanden en bedrijfshallen.

Vanuit Doetinchem bedienen we zowel de Nederlandse markt alsook de Duitse markt met werkgebied op NRW georiënteerd.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Graag verwijzen wij jou naar onze website https://www.tenbrinke.com/nl/werken-bij.html

Een bezoek aan dit bedrijf tijdens Open Bedrijvendag Doetinchem is rolstoeltoegankelijk.

Niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
© 2024 Open Bedrijvendag Doetinchem