Organisatie

Organisatie

Organisatie

De Open Bedrijvendag is een initiatief van IG&D Bedrijvig Doetinchem en de zes parkmanagementorganisaties in gemeente Doetinchem, in samenwerking met de gemeente. Elk bedrijf in Doetinchem is welkom om de deuren te openen tijdens de Open Bedrijvendag, Deelnemers melden zich aan en worden automatisch opgenomen op de website en meegenomen in de publiciteitscampagne om bedrijven in de schijnwerpers te zetten. De voorwaarde is dat bedrijven zich aanmelden via het Inschrijfformulier via de website www.openbedrijvendagdoetinchem.nl.

Het organisatieteam bestaat uit een enthousiast en betrokken team. Samen met u zorgen we ervoor dat de Open Bedrijvendag voor uw bedrijf en voor u als bezoeker gesmeerd loopt.

Waar kunt u op rekenen?

Advies en ondersteuning:

Met behulp van verschillende tools en een enthousiast team leiden we u door de stappen in de voorbereiding van uw ideale Open Bedrijvendag Doetinchem. Zo zorgen we voor een gedetailleerde planning die we aanvullen met een draaiboek, samen vormen zij de rode draad voor uw organisatie. We helpen u ook verder via bijeenkomsten met alle deelnemende bedrijven, zodat creatieve ideeën gedeeld kunnen worden.

Een volwaardig pakket organisatie - en promotiematerialen:

Om de Open Bedrijvendag zo goed mogelijk te laten verlopen, bezorgen we u een uitgebreid pakket met organisatiemateriaal en communicatie- en promotietools. Zo kunt u iedereen op de hoogte brengen van uw deelname en kunt u op de dag zelf alles vlot structureren en organiseren.

Een mediacampagne:

Om de buitenwereld te informeren over de Open Bedrijvendag en de deelnemende bedrijven voor te stellen zetten we een grootse mediacampagne op met advertenties, duoborden, banners, posters, social-media campagnes en een uitgekiende perscampagne.

Samen met u en onze partners maken we er een unieke belevenis van voor jong en oud!

Open Bedrijvendag Doetinchem Organisatieteam

Carla Niezen – Secretariaat – secretariaat@openbedrijvendagdoetinchem.nl
Evelien Schuurman – Eventorganisatie – organisatie@openbedrijvendagdoetinchem.nl
Geert Hilferink  – Communicatie – communicatie@openbedrijvendagdoetinchem.nl

 

Niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
© 2024 Open Bedrijvendag Doetinchem