Check het laatste nieuws!

Check het laatste nieuws!

Open Bedrijvendag Doetinchem komt goed op stoom!

Persbericht

Open Bedrijvendag Doetinchem komt goed op stoom!

Bijna 40 bedrijven en organisaties hebben zich als deelnemer ingeschreven
De deelnemende bedrijven gebruiken de Open Bedrijvendag Doetinchem om zich te presenteren aan inwoners, scholieren, studenten en andere belangstellenden uit de regio. Ze laten de bezoekers kennismaken met de mooie innovaties en soms uitdagende productieprocessen, die anders achter de muren van bedrijven verstopt blijven. Daarmee biedt de Open Bedrijvendag Doetinchem een uniek inkijkje in de techniek, productie, innovatie en ambachten, die de bedrijvenparken in de gemeente Doetinchem herbergen.

Inschrijven
Geïnteresseerde bedrijven in Gaanderen, Wehl en Doetinchem kunnen zich nog tot 15 juli inschrijven voor deelname aan de Open Bedrijvendag Doetinchem via schrijf je hier in.

 

Enthousiasme groeit
Jan Garretsen, voorzitter Projectteam Open Bedrijvendag Doetinchem, is positief over de ‘voorlopige tussenstand’. “Je merkt dat het evenement bij steeds meer bedrijven gaat leven. Dat is mooi om te zien, het enthousiasme groeit.” De initiatiefnemers verwachten dat het aantal deelnemers de komende weken verder zal stijgen. “We zijn met meerdere bedrijven in gesprek waarvan we weten dat ze gaan deelnemen. Maar we hopen natuurlijk op een zo groot mogelijke groep van tenminste 50 bedrijven. Samen kunnen we dit unieke evenement alleen maar succesvoller maken.”

Presentatiekrant

Ook op het gebied van communicatie en zichtbaarheid worden de deelnemende
bedrijven actief ondersteund. Zo wordt in week 36 (3-9 september) een speciale
presentatiekrant huis-aan-huis verspreid in de gemeente Doetinchem. Deze
krant verschijnt in een oplage van 25.000 stuks en wordt geproduceerd in
samenwerking met MDH Uitgeverij, één van de mediapartners van de Open
Bedrijvendag Doetinchem.
Daarnaast wordt aan deelnemers een set communicatiemiddelen beschikbaar
gesteld, die ingezet kunnen worden ter promotie van de deelname aan de Open
Bedrijvendag Doetinchem.

Informatie
Het laatste nieuws van en over deelnemende bedrijven en het programma van de Open Bedrijvendag Doetinchem is te vinden via de website van Open Bedrijvendag Doetinchem. Wie actueel op de hoogte wil blijven kan zich via de website inschrijven voor de nieuwsbrief en ‘Open Bedrijvendag Doetinchem’ volgen op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

#opwegnaar50deelnemers #openbedrijvendag #doetinchem #gemeentedoetinchem #doemee #organisatie #geefjeop #tot15juli #wehl #gaanderen #persbericht #media #enthousiasme

chevron_left Terug naar Nieuws
Niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
© 2022 Open Bedrijvendag Doetinchem