Een dag vol ontdekkingen en verrassingen!

Een dag vol ontdekkingen en verrassingen!

Kom naar de Open Bedrijvendag!

Kom op 23 en 24 september 2022 naar de Open Bedrijvendag Doetinchem! Maak kennis met de bedrijven en laat je inspireren en verrassen door wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt. Jij krijgt als bezoeker de mooie kans om te ontdekken hoe producten gemaakt worden en hoe bedrijven te werk gaan. 

De deelnemende bedrijven in gemeente Doetinchem geven je een uniek kijkje in hun keuken. Elk bedrijf bepaalt zijn eigen programma om jou te verrassen en te laten ontdekken wat ze doen of maken. Dat doen ze door middel van leuke rondleidingen, machines in werking, uitleg van medewerkers over de dienstverlening en productieprocessen, inspirerende interactieve workshops en nog veel meer. Kortom, je kunt rekenen op een boeiend en verrassend kijkje achter de schermen bij elke deelnemende onderneming. En uiteraard kun je alles vragen wat jij wilt weten!

 
Noteer 23 & 24 september 2022 alvast in je agenda!

Opgelet, want vrijdags geldt dat alleen voor de bedrijven in Gaanderen en op zaterdag kun je een kijkje nemen bij de deelnemende bedrijven in Doetinchem en Wehl. Zodat je genoeg tijd hebt om zoveel als mogelijk bedrijven te bezoeken. Hieronder alles op een rijtje!

 

Vrijdag 23 september 2022 | 16.00 tot 20.00 uur | Gaanderen 

Op vrijdag 23 september kun je de deelnemende ondernemingen in Gaanderen en op Bedrijvenpark Akkermansweide in Gaanderen/Terborg bezoeken.

Zaterdag 24 september 2022 | 10.00 tot 17.00 uur | Doetinchem en Wehl

Op zaterdag 24 september staan de bedrijfsdeuren voor je open bij alle deelnemende bedrijven op de Bedrijvenparken Wijnbergen, Verheulsweide, Keppelseweg, de Huet, A18 Bedrijvenpark, in het centrum en overige locaties in Doetinchem en Wehl.

 

Kijk snel op het overzicht van deelnemende bedrijven die jou graag op 23|24 september 2022 van harte welkom heten op de Open Bedrijvendag Doetinchem.

Niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
© 2022 Open Bedrijvendag Doetinchem