Check het laatste nieuws!

Check het laatste nieuws!

Inschrijving Open Bedrijvendag Doetinchem gesloten!

logisz20-logo-rgb.png

De inschrijving voor deelname voor #openbedrijvendag #doetinchem is per vrijdag 15 juli gesloten. Helaas kunt u zich als gevolg van de aanvraagprocedure rondom vergunningen voor dit evenement niet meer aanmelden.

Op de valreep hebben zich nog talloze bedrijven waaronder LogiszDijkema Ramen en Deuren en Etna Coffee Technologies aangemeld als deelnemer aan Open Bedrijvendag Doetinchem.

 

Open Bedrijvendag Doetinchem vindt plaats op 23 | 24 september in gemeente Doetinchem en gemeente Oude IJsselstreek. Tijdens dit unieke event, dat voor het eerst plaatsvindt, zetten deelnemende bedrijven zich bij de doelgroep bezoekers, geïnteresseerden, studenten en mogelijk toekomstig medewerkers op originele wijze in de kijker! Het doel van Open Bedrijvendag Doetinchem is het vergroten van (naams)bekendheid en zichtbaarheid van Doetinchemse ondernemers. Circa 50 bedrijven gevestigd in Doetinchem, Wehl, Terborg, Gaanderen en omgeving hebben zich opgegeven!

Als organisatie zijn we blij met het aantal deelnemende bedrijven en verheugen we ons op de #countdown naar het #event toe.

#exposure #bedrijven #doetinchem #omgeving #zichtbaarheid #countdown

chevron_left Terug naar Nieuws
Niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
© 2022 Open Bedrijvendag Doetinchem