Open Bedrijvendag Doetinchem

Open Bedrijvendag Doetinchem

Open Bedrijvendag Doetinchem

Open Bedrijvendag Doetinchem

Doe mee als bedrijf!

De Open Bedrijvendag Doetinchem is niet zomaar een open dag. Het is zoveel waardevoller dan dat. U toont namelijk niet alleen uw product of dienstverlening, maar uw hele bedrijf van a tot z. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de grondstoffen. Niet alleen het productieproces, maar ook de werkomgeving.

De Open Bedrijvendag Doetinchem is een belevenis voor jong en oud. Bezoekers komen niet voor het glaasje of een hapje op het einde van uw rondleiding. Ze komen voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor uw verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter de schermen van uw bedrijf allemaal afspeelt.

Ze wandelen als ware ambassadeurs weer naar buiten, en zo is één ding zeker: De Open Bedrijvendag Doetinchem geeft uw bedrijf imago en bekendheid, zij het als werkgever, opleider, als buurman of als producent, een goede boost!.

Alle bedrijven in Doetinchem, Gaanderen en Wehl kunnen meedoen. Deelnemen aan de Open Bedrijvendag Doetinchem betekent dat u voor één prijs een all-in pakket ontvangt met daarin advies en begeleiding, promotieartikelen, flyers en andere drukwerken, met daarbovenop een uitgekiende campagne in pers en media. We reiken u diverse middelen aan om van deze dag een boeiende belevenis te maken voor uw bedrijf, uw medewerkers en de bezoekers. 

Niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
© 2024 Open Bedrijvendag Doetinchem