Open Bedrijvendag Doetinchem

Open Bedrijvendag Doetinchem

Open Bedrijvendag Doetinchem

Open Bedrijvendag Doetinchem

Doe mee als bedrijf!

De Open Bedrijvendag Doetinchem is niet zomaar een open dag. Het is zoveel waardevoller dan dat. U toont namelijk niet alleen uw product of dienstverlening, maar uw hele bedrijf van a tot z. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de grondstoffen. Niet alleen het productieproces, maar ook de werkomgeving.

De Open Bedrijvendag Doetinchem is een belevenis voor jong en oud. Bezoekers komen niet voor het glaasje of een hapje op het einde van uw rondleiding. Ze komen voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor uw verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter de schermen van uw bedrijf allemaal afspeelt.

Ze wandelen als ware ambassadeurs weer naar buiten, en zo is één ding zeker: De Open Bedrijvendag Doetinchem geeft uw bedrijf imago en bekendheid, zij het als werkgever, opleider, als buurman of als producent, een goede boost!.

Alle bedrijven in Doetinchem, Gaanderen en Wehl kunnen meedoen. Deelnemen aan de Open Bedrijvendag Doetinchem betekent dat u voor één prijs een all-in pakket ontvangt met daarin advies en begeleiding, promotieartikelen, flyers en andere drukwerken, met daarbovenop een uitgekiende campagne in pers en media. We reiken u diverse middelen aan om van deze dag een boeiende belevenis te maken voor uw bedrijf, uw medewerkers en de bezoekers. 

Noteer 23 | 24 september 2022 alvast in uw agenda!

Opgelet, want op vrijdag kunnen alleen bedrijven deelnemen die gevestigd zijn in Gaanderen of Akkermansweide in Gaanderen/Terborg. Op zaterdag kunnen alleen de bedrijven in Doetinchem en Wehl meedoen. Dit om bezoekers genoeg tijd te geven om zoveel als mogelijk bedrijven te bezoeken. Hieronder alles op een rijtje!

Vrijdag 23 september 2022 | 16.00 tot 20.00 uur | Gaanderen 

Op vrijdag 23 september 2022 kunt u als onderneming gevestigd in Gaanderen of op Bedrijvenpark Akkermansweide in Gaanderen/Terborg meedoen aan de Open Bedrijvendag.

Zaterdag 24 september 2022 | 10.00 tot 17.00 uur | Doetinchem en Wehl

Op zaterdag 24 september 2022 kunt u als bedrijf deelnemen aan de Open Bedrijvendag als u gevestigd bent: op een van de bedrijvenparken Wijnbergen, Verheulsweide,  Keppelseweg, de Huet, A18 Bedrijvenpark, in het centrum of een andere locaties in Doetinchem of Wehl.

 

Niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
© 2022 Open Bedrijvendag Doetinchem